Ultima data actualizata:
6 septembrie 2019

Mesajul primarului comunei, Pupeza Daniel Gheorghe Sorin

poza

 Stimati cetateni,

         Site-ul primariei Comunei Teliucu Inferior este un mijloc de comunicare modern care va ofera oportunitatea de a participa la luarea unor decizii care privesc comunitatea noastra, de a exprima aprecieri asupra progreselor realizate pana acum si asupra dezideratelor de viitor.Ideile, opiniile si parerile dumneavoastra sunt importante. Noi le vom analiza cu mare atentie si vom incerca sa le punem in practica pentru prosperitatea comunitatii noastre.

        Comuna Teliucu Inferior se afla intr-o faza de schimbari structurale, care trebuie sa aiba loc, in contextul schimbarilor regionale, nationale si europene. Ne dorim o administratie publica locala in slujba cetatenilor, moderna si cu obiective ambitioase.Celor care vizitati comuna prin intermediul acestui site, va adresez salutul meu si al intregii echipe administrative.

Cu cele mai alese ganduri,

Comuna Teliucu Inferior face parte din teritoriul GAL microregiunea Tara Hategului- Tinutul Padurenilor

poza

        Grupurile de Acţiune Locală (GAL) sunt entităţi ce reprezintă parteneriate public – private, constituite din reprezentanţi ai sectorului public, privat şi civil, desemnaţi dintr-un teritoriu rural omogen, care vor trebui să îndeplinească o serie de cerinţe privind componenţa, teritoriul acoperit şi care vor implementa o strategie integrată pentru dezvoltarea teritoriului.

Sus